Hollanda Ankara Antlaşması Başvuru Kriterleri

Tüm Türk vatandaşları Ankara Antlaşması ile Hollanda oturma ve iş kurma vizesine başvurma hakkına sahiptir. Vize başvurusu için uygunluk şartlarını yerine getirmeniz gerekir.

Hollanda Ankara Antlaşması için Hollanda’nın belirlediği “Yeterlilik” kriterleri şunlardır;

  • Geçerli ve kanıtlanabilir bir mesleğiniz var mı?
  • Mesleğinizde deneyimli misiniz, kaç yıl deneyiminiz bulunuyor?
  • Hollanda’da sürdürülebilir hangi işi kurmayı düşünüyorsunuz?
  • Şirketinizi kurmak için yeterli maddi varlıklara sahip misiniz?
  • Hollanda’da kurmayı planladığınız iş için hazırlanmış bir “İş Planı”nız var mı?
  • Hollanda’da işinizi yürütmek için gerekli giderleri karşılama gücünüz bulunuyor mu?
  • Başka bir işe gerek kalmadan kuracağınız iş sizi (ve ailenizi) geçindirmeye yetecek mi?
  • Maddi varlığınızı kanıtlanabilir kaynaklardan mı elde ettiniz?
  • Daha önce Hollanda’yı ziyaret ettiniz mi?
  • Kamu düzeni ve ulusal güvenlik açısından herhangi bir tehlike oluşturmamış, bir suçtan hüküm giymemiş ve herhangi bir savaş suçu ya da insanlığa karşı suç işlememiş ve terörist eylemlerde bulunmamış olmanız gerekmektedir.
Öncelikle yukarıda belirttiğim kriterleri kendi adınıza kontrol etmenizi öneriyorum

Enis Behar İle Ankara Antlaşması Başvurusu

Hollanda Ankara Antlaşması ile oturum ve iş kurma vizesi başvurusu baştan sona kadar titizlikle çalışılması gereken bir süreçtir. Başvurunun ilk adımından online başvuruya kadar Enis Behar ile çalışabilirsiniz.